Kahvila

Kahvilassa asiakkaitamme hemmotellaan herkuilla, jotka valmistuvat omassa keittiössä aamun varhaisina tunteina. Uunituoreet voisilmäpullat ja oman reseptin pannukakku levittävät huumaavaa tuoksuaan ja ovatkin hittituotteemme, jotka häviävät viimeistä murua myöten.

Vuodenajat luovat omat erikoisuutensa vitriinien tarjottaviin. Jouluna nautitaan pipariherkuista ja glögistä. Keväällä valmistamme rahkapullia ja limejuustokakkua, iki-suosikkimme whiskypähkinäkakku on monen suosikki ja gluteenittomana ja maidottomana sopii vaativampaankin ruokavalioon.

Mikään ei ole liian pieni syy hetken hemmottelulle.

Mummujen reseptit kohtaavat tämän päivän tarpeet, siksipä valikoimastamme löytyvät myös gluteenittomat ja maidottomat pikkuherkut.

Pikkunälkään nautittavat täytetyt leivät, suolaiset piiraat ja bruchetat on helppo nauttia junamatkan edetessä tai kiireen hellittäessä jäädä…

Kahvilassa voi tavata neulomaan tulleita ystäviä, tiukkaa palaveria pitäviä työkavereita tai tulla kohottamaan kuohuviinilasi omalle elämälle.

AAMIAINEN

Amalian aamiaisella pärjää pidemmänkin junamatkan tai ystävän kanssa aamiaistreffit on viikon kohokohta.

Tarjolla on yön yli hautunutta puuroa ja kardemumma-raparperihilloa. Pölömäen marjatilan marjoja ja luonnonjogurttia, siemeniä ja mysliä. Aamulla paistetulle leivälle sipaistaan Amalian punaista rahkalevitettä, leikkelettä, juustoa ja tuoretta vihreää. Keitetty kananmuna antaa sopivasti puhtia päivään. Tee on haudutettua ja kahvi tulee paikallisesta paahtimosta.

Tiedossa on siis hyvä päivä.

Aamiainen tarjolla

ma-pe klo 8.00 – n. 10.00
la klo 9.00 – n. 11.00

Aamiainen 14,50 €

Tallipihan konvehdit helpottavat omaa suklaanälkää ja ovat ihana tuliainen hänelle jolla on jo kaikkea.

Pikkuleipävitriinimme kuvastaa osaamistamme ja onkin ihan omaa luokkaansa.